Reviste
Xweb : Mass Media  : Reviste
Adaugă un website >>


Zile si nopti
Zile si nopti
Conceptul Zile si Nopti s-a nascut acum sase ani, la Brasov, ca prezenta unica in domeniul revistelor informativ-culturale gratuite pe piata celei mai cunoscute zone turistice a Romaniei.

TRANSPORTER
TRANSPORTER
Citeste stirile de azi. Cele mai importante informatii sociale, politice, evenimente, economice, transporturi si constructii pot fi citite zi de zi in editia online a revistei TRANSPORTER.

Revista Noi,NU!
Revista Noi,NU!
Revista de atitudine si cultura. Din 2001 dam dreptul fiecaruia sa se exprime liber. O modalitate simpla prin care si tu poti face parte din echipa Noi,NU! In plus, discutiile continua si pe forum.

Universul Feng Shui - Prima revista lunara de Feng Shui din Romania
Universul Feng Shui - Prima revista lunara de Feng Shui din Romania
O publicatie unica, o abordare directa si un nou mod de a invata si aplica Feng Shui pentru a va imbunatati viata, a avea succes, a atrage abundenta si bogatia si a avea o sanatate foarte buna. In fiecare revista abonatii vor descoperi un cadou deosebit!

Agrinet
Agrinet
Site de afaceri pentru agricultura si industrie alimentara, cu informatii de piata a cerealelor, idei de afaceri, noutati administrative, juridice. Realizat de revista Profitul agricol.

Revista Lumea Copiilor
Revista Lumea Copiilor
Revista celor mici: jocuri, teste de logica, benzi desenate, integrame, enciclopedia celor mici

www.miracol.ro
www.miracol.ro
Descopera intunecatul secret al universului. Site-ul editurii Miracol si al revistei Magazin Parapsihologic.

Bodyguard
Bodyguard
Revista de paza si protectie. Include date despre publicatie si informatii despre realizarea unui abonament.

Comunic@tii Mobile
Comunic@tii Mobile
Revista de cultura a comunicarii si a afacerilor Ón comunicatiile romanesti. Include date despre industriile Internet, media si industria comunicatiilor.

Viva
Viva
Majoritatea articolelor din editia reala sunt publicate si pe internet. In mod periodic sunt actualizate articolele cele mai interesante din numarul curent al revistei. Exista si o arhiva online, unde se pot vizualiza editiile anterioare.

Adaugă un website >>